Misiune, viziune, valori

Misiunea

Organism de certificare acreditat cu recunoastere internationala, satisfacerea cerintelor clientilor reprezinta misiunea noastra principala. Le ascultam dorintele si le oferim cele mai potrivite solutii, in conditii de maxima seriozitate si responsabilitate.
Urmarim imbunatatirea continua a performantelor si a calitatii serviciilor oferite, pe baza observatiilor si a sesizarilor clientilor.
Asiguram toate resursele necesare, inclusiv instruirea si pregatirea continua a personalului, pentru dezvoltarea competentelor profesionale si a abilitatilor de a oferi servicii de cea mai buna calitate.

Viziunea

Viziunea noastra este sa devenim lider de piata si un model in ceea ce priveste conduita de afaceri in Romania.

Valorile

Personalul – ne-am angajat sa oferim personalului nostru o multitudine de oportunitati pentru a-si atinge potentialul maxim.

Excelenta – Tot ce facem este condus de o puternica pasiune pentru excelenta si de angajamentul ferm de a dezvolta cele mai bune servicii de pe piata.

Integritatea – La baza afacerii noastre se afla desfasurarea activitatii in mod etic. Tot ceea ce intreprindem se ghideaza dupa valori morale care asigura corectitudinea si transparenta totala.