Acreditari

INTEGRATED QUALITY CERTIFICATION S.R.L. (IQCert) este partener LL-C (Certification) Czech Republic a.s., o companie de audit si certificare a sistemelor de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, sigurantei alimentare, securitatii informationale, serviciilor IT, energiei si dispozitivelor medicale, cu respectarea conditiilor Organismului de Acreditare CAI - Czech Accreditation Institute si a cerintelor standardului international ISO 17021.

CAI - Czech Accreditation Institute este membru al European Association of Accredited Bodies (EA), International Accreditation Forum (IAF), precum si International Accreditation Forum Multilateral Recognition Agreement (IAF MLA)

Pentru a vizualiza acreditarile LL-C (Certification) apasati aici: Certificate de acreditare.

In cazul in care aveti unele nelamuriri, referitoare la domeniile de activitate sau standardele acreditate, puteti accesa pagina oficiala a Organismului de Acreditare la urmatoarea adresa: http://www.cai.cz/en sau ne puteti contacta personal la datele de contact publicate pe site-ul oficial al societatii noastre la sectiunea Contact.

Mai multe informatii referitoare la notiunea si procedura de acreditare puteti afla in cele prezentate in continuare.

Ce este acreditarea ?

Acreditarea este aprobarea competentei, credibilitatii, independentei si integritatii unui organism de evaluare a conformitatii pentru desfasurarea activitatilor sale de evaluare a conformitatii.
CAI - Czech Accreditation Institute acrediteaza organizatiile care ofera servicii de certificare si/sau de control. Aceste organizatii sunt cunoscute ca organisme de evaluare a conformitatii (sau OEC-uri).
OEC-urile acreditate furnizeaza servicii de certificare si inspectie organizatiilor. Schemele comune prin care OEC–urile certifica sunt sistemele de management bazate pe standardele internationale din familia ISO.

Beneficiile Acreditarii CAI

Acreditarea CAI - Czech Accreditation Institute ofera o serie de beneficii importante organismelor de evaluare a conformitatii (OEC) care sporesc increderea in procesul de evaluare a conformitatii:

  • Garanteaza competenta: Indeplinirea in mod regulat a politicilor si procedurilor CAI - Czech Accreditation Institute, recunoscute la nivel international, garanteaza competenta OEC in desfasurarea activitatilor de evaluare a conformitatii;
  • Garanteaza independenta: Pentru o evaluare eficienta independenta este extrem de importanta. Acreditarea CAI - Czech Accreditation Institute garanteaza independenta OEC in efectuarea evaluarii;
  • Recunoastere internationala: Prin acordurile oficiale cu numeroase organizatii internationale de acreditare, inclusiv European Association of Accredited Bodies (EA), International Accreditation Forum (IAF), precum și International Accreditation Forum Multilateral Recognition Agreement (IAF MLA), serviciile de certificare si inspectie acreditate de Czech Accreditation Institute sunt recunoscute in toate tarile membre acestor organizatii;
  • Imbunatatirea performantelor: Evaluarile regulate ale echipelor de audit CAI - Czech Accreditation Institute permit determinarea obiectiva si sigura a corectitudinii si conformitatii OEC la standardele de referinta si furnizeaza informatii importante in vederea imbunatatirii performantelor viitoare;
  • Marca Profesionalismului: CAI - Czech Accreditation Institute reprezinta confirmarea oficiala a faptului ca un organism este competent sa efectueze activitati specifice de evaluare a conformitaţii. Orice OEC acreditat de catre CAI - Czech Accreditation Institute este recunoscut in intreaga lume ca fiind un furnizor de servicii de evaluare a conformitatii si inspectie la cel mai inalt nivel calitativ. Acreditarea CAI - Czech Accreditation Institute demonstreaza clientilor dumneavoastra si tuturor partilor interesate ca serviciile de evaluare a conformitatii indeplinesc cele mai inalte niveluri de profesionalism si calitate.